Ansatte

#cfwesenberg

Silje Hopland Eik –  Produsent
Silje Hopland Eik er utdannet spillefilmprodusent fra Den Norske Filmskolen i 2000. Hun etablerte Cinenord i 2004, og selskapet har i løpet av de siste 12 årene vokst seg til et av Norges største produksjonsselskaper, med snart 30 spillefilmtitler i porteføljen.

Selskapet har spesialisert seg på barne- og familieunderholdning, men porteføljen inneholder også en rekke suksessfulle krimthrillere. Det siste året har Cinenord sluppet tre filmer som alle kan skilte med svært gode billettsalg, gode utenlandssalg, samt har vunnet internasjonale filmpriser.

Kontakt:

Mobil: + 47 90 60 50 06
E-post: silje@cinenord.no

 

Teréz Hollo-Klaussen –  Produsent

Teréz Hollo-Klausen har produsert i eget selskap Anna Kron film de seneste årene og er nå tilbake hos Cinenord hvor hun tidligere har produsert flere filmer, inkludert Jørgen+Anne=sant. Filmen var åpningsfilm under Berlinalens Generations section i 2011 og er regissert av Sundance-vinner Anne Sewitsky.

Terez har Master of Arts grad fra Universitetet i Oslo og i tillegg til å produsere har hun også sittet i fagutvalget hos Kulturrådets Fond for Lyd og Bilde (2013-2016). Hun er medlem i European Film Academy (EFA) og var Norges utsendte Producer on the Move i 2014.

Kontakt:

Mobil: +47913 16 375

E-post: terez@cinenord.no

#cfwesenberg

Alexander Eik –  Kreativ leder

Alexander Eik er regissør og manusforfatter, opprinnelig utdannet billedkunstner. Han begynte å lage kortfilmer i 1996, og vant Amanda for beste kortfilm i 2001. Mellom 1998-2004 regisserte han reklamefilmer. Spillefilmdebuten i 2003 var ”Kvinnen i mitt liv”, en klassiker som vises hvert år på TV. Til nå har han regissert fem spillefilmer, samt to mini-serier vist på NRK (Unni Lindell-serien). Han har skrevet manus til fem spillefilmer og en TV-serie og har vært manusredaktør/utviklingsansvarlig på åtte spillefilmer og to tv-serier, bl.a. de fem siste filmene om Varg Veum.

Kontakt:

Mobil: +47 92 43 33 33
E-post: alexander@cinenord.no

Cindy Hanson –  Script Editor

Cindy studerte medie- og teatervitenskap ved UIB, før hun flyttet til London og fullførte en BA i film og TV-produksjon på Royal Holloway. Hun har lang fartstid som dramaturg i britisk TV og film, hovedsakelig for BBC Drama. Der jobbet hun på populære og prisvinnende dramaserier og filmersom bl.a. Waking The Dead, Occupation, Holby City og Five Minutes of Heaven.
Cindy har jobbet som script editor på alle Cinenords prosjekter siden mars 2015.

Kontakt:

Mobil: +46 70 228 08 80
E-post: cindy@cinenord.no

 

 

Nick Andre Helgesen – Produsentassistent

Nick begynte å jobbe for Cinenord AS som produsentassistent i mai 2015.

Nick jobber med å koordinere forarbeid og etterarbeid av filmer vi produserer.

Kontakt:

Mobil: +47 97 98 80 67
E-post: nick@cinenord.no