GRÅTASS TIL VERDENS STØRSTE BARNEFESTIVAL!

Informasjon

Pressemelding fra Sharing AS: 19.august 2016

Den norske barnefilmen Gråtass – gøy på landet har blitt plukket ut til å delta på verdens største mediafestival for barn, Cinekid, i oktober. Over 50 000 barn gjester den populære festivalen, som arrangeres i Amsterdam for 30.gang. 

 Cinekid er en av de aller viktigste internasjonale arenaene for barnefilm i Europa. Med Gråtass i konkurransen her får de minste barna i Nederland muligheten til å se god norsk barnefilm og det er i tillegg en god anledning for å presentere filmen for internasjonale distributører, forteller Knut Skinnarmo, seniorrådgiver på Norsk Filminstitutt.

Tidligere har norske filmer som Operasjon Arktis blitt kåret til Beste barnefilm ved festivalen, og i 2014 mottok Torfinn Iversen og hans barnefilmprosjekt Oskars Amerika 20.000 euro etter å ha presentert manuset.

– Vi er utrolig stolte over å ha blitt tatt ut til hovedkonkurransen på Cinekid. Dette er jo en stor ære og vi gleder oss masse til å konkurrere sammen mot verdens beste barnefilmer, sier produsent Silje Hopland Eik i Cinenord Kidstory. Gråtass – gøy på landet vil konkurrere mot 15 andre filmer under festivalen, om tittelen beste barnefilm.

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/cinenord/public_html/wp-content/themes/swift/single.php on line 116